ΕΛ EN AL

Vlen për të vizituar

Janina ndërthur historinë dhe  legjendën e liqenit Pamvotidha, Ishullit, Kalasë, Shpellës së Peramës me ekskursionet magjike në Alpet greke të zonës Zagorohoria dhe të qytetit piktoresk Mecovo,por edhe bregdetin e Epirit, me plazhet e bukura dhe ujrat e kthjellta të Jonit, të gjitha të arritshme në rreth dyzet minutash. Gjithashtu është një qytet që evoluon përditë, duke kombinuar traditën me kozmopoliten.

Në distancë të vogël nga SAZ City Life Hotel mund të vizitoni dhe të përjetoni qytetin e së kaluarës dhe të së sotmes, duke filluar nga Muzeu i ri i Argjendarisë në kalanë e Janinës, që është një xhevahir i vërtetë i qytetit, Muzeun e Ali Pashës në Ishullin e Janinës, por edhe Muzeun e Portreteve prej dyllitë PavloVrelit, i njohur Ndërkombëtarisht.

Shpella e Peramës

Shpella e Peramës

Një nga shpellat më të rëndësishme në botë ndodhet vetëm 4 km larg nga qëndra e Janinës.

Shikojeni →
Ishulli i Janinës

Ishulli i Janinës

Vizita në ishull ofronnjë eksperiencë emocionuese për të gjithë dhe ajo çka duhet të bëni është vetëm të merrni anijen dhe të shijoni çdo moment të saj.

Shikojeni →
Muzeu Vreli

Muzeu Vreli

Në hyrje të qytetit të Janinës gjendet muzeu i portreteve prej dylli të skluptorit dhe arkitektit Pavlo Vreli.

Shikojeni →
Kalaja e Janinës

Kalaja e Janinës

Në pjesën juglindore të qytetit të Janinës, kalaja e Janinës përbën pikë referimi të qytetit.

Shikojeni →
Zagorohoria

Zagorohoria

Një kompleks piktoresk prej 48 fshatrash tradicionale, të vendosura në formë amfiteatri në zonën më të gjërë malore të Timfit.

Shikojeni →
Mecovo

Mecovo

Ndërtuar në formë amfiteatri në një prehër pyllor, Mecovo ruan me insistim të pandryshuar karakterin e tij tradicional.

Shikojeni →
Muzeu i Argjendarisë

Muzeu i Argjendarisë

Muzeu i Argjendarisë gjendet në Kalanë e Janinës në fortesën perëndimore të akropolit verilindor Iç Kale.

Shikojeni →
Vëndi arkeologjik i Dodonit

Vëndi arkeologjik i Dodonit

Në një distancë prej pak kilometrash nga Janina, në luginën e Dodonit, gjendet shenjtorja e Dodonit, vend arkeologjik i njohur botërisht.

Shikojeni →

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!