ΕΛ EN AL

Eksperienca në Janinë

Janina është një qytet që ju jep mundësinë për një shumëllojshmëri aktivitetesh, imazhesh dhe shijesh të cilat mahnitin çdo vizitor. Ka shumë pika në qytet ku ju me siguri do të shijoni pjata të pasura por dhe ambjente të veçanta.

Shopping

Shopping

Shopping është me siguri një nga gjërat që do të shijoni gjatë qëndrimit tuaj në Janinë. Qyteti ofron vërtet shumë opsione të cilat do të kënaqin çdo dëshirë me propozime cilësore.

Informohuni për opsionet →
Sugjerime për të ngrënit

Sugjerime për të ngrënit

Gjatë shëtitjes tuaj në qëndër të qytetit të Janinës dhe afër  SΑΖ City Life Hotel, keni mundësinë të zgjidhni të provoni kuzhinën tradicionale lokale por dhe shije ndërkombëtare, në ambiente miqësore dhe të bukura.

Informohuni për opsionet →
Sugjerime për Argëtimin

Sugjerime për Argëtimin

Intesiteti dhe entuziazmi karakterizojnë netët në Janinë,plot jetë dhe gjallëri, falë numrit të madh të të rinjve që mbajnë zgjuar qytetin deri në orët e vona të mëngjesit.

Informohuni për opsionet →
Outdoor Activities

Outdoor Activities

Get to know the natural beauties of Epirus through activities with experienced guides, admire breathtaking landscapes and encounter cultural heritage sites.

Informohuni për opsionet →

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!