ΕΛ EN AL

THE VIEW Roof Garden

...the stars are out tonight!

Reintroducing Ioannina...

Qyteti… ashtu si asnjëherë më parë!

Në krye të SAZ City Life Hotel, në katin e 6të, ju mund të gëzoni madhështinë e qytetit të Janinës nga njëra anë në tjetrën dhe liqenin historik "Pamvotidha".

Gjithë Janina ... në pëllëmbën tuaj në pamje panoramike 360 gradë!

Rezervimi Online

Eksploroni menutë e ushqimeve, koktejve dhe pijeve që mund të shijoni në THE VIEW Roof Garden.

Kokteje → Pijet → Ushqimi → Brunch →

Hapur prej orës 7 të mëngjesit për një mëngjes të pasur me shije greke handmade dhe kafe, më pas snacks - Desserts - lëngje frutash GJITHË DITËN dhe deri vonë në darkë për një pije – cocktails të freskët veror, të krijuara nga Dimitris Papaioannou Mixologist i shquar dhe muzikë të zgjedhur nga radioprodhuesit e Radio DJ 89.6FM!

... në zemër të qytetit!

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!