ΕΛ EN AL

Meeting & Conference

Kombinoni  qëndrimin tuaj në qytetin e Janinës, qytetin e Shkronjave & Artit, dhe për takimet tuaja të biznesit.

SAZ City Life Hotel disponon meeting room me të gjitha aparaturat audiovizuale bashkëkohore dhe kapacitet rreth 15 personash, por dhe sallë moderne konferencash, fleksibledhe e pajisur plotësisht me teknologji të përparuar audiovizuale, ambiente këto ideale për takime biznesi dhe eventet e biznesit tuaj.

Meeting & Conference

Funksionale, e drejtpërdrejtë dhe mundësi të përshtatet në nevojat tuaja, salla e konferencave me kapacitet deri në 60 persona, ofrohet për çdo event të biznesit tuaj.

Atmosfera mikpritëse e hotelit përbën skenën ideale për një shumëllojshmëri eventesh, duke përfshirë festa, darka zyrtare, bankete, ekspozita mode, mostra produktesh etj.

Stafi i specializuar dhe me përvojë i hotelit, garanton suksesin e çdo lloj eventi tuaj, nga planifikimi deri në realizimin e tij me sukses, përmes shërbimit të organizimit të plotë të eventeve dhe gamës së gjërë në zgjedhjen e menusë me firmën e Executive Chef Mr. Yianni Stanitsa.

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!