ΕΛ EN AL

Zagorohoria

Një kompleks piktoresk prej 48 fshatrash tradicionale, të vendosura në formë amfiteatri në zonën më të gjërë malore të Timfit.

Informacion për Zagorohoria

Pejsazhi natyral është i përkryer dhe ofrohet për aktivitete të ndryshmepër adhuruesit enatyrës. Në arkitekturën lokale mbizotëron guri dhe druri.

Emri«Zagori» është sllav dhe do të thotë «përtej maleve». Rajoni lulëzoi ekonomikisht dhe shpirtërisht gjatë pushtimit turk.

Pas vdekjes së Ali Pashës (1822), por edhe heqjen e privilegjeve të (1868), Zagori pati rënie të madhe dhe luftrat e shekullit të 20-të shkaktuan shumë fatkeqësi.

Zagori ndahet në atë Perëndimor, Qëndror dhe Lindor.

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!