ΕΛ EN AL

Rezervimi Online

Bëni rezervimin tuaj lehtësisht dhe shpejt duke përdorur formularin e mëposhtëm dhe shijoni një eksperiencë unike me ne.

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!