ΕΛ EN AL

SHËRBIME

Të orientuar në shërbimin për qëndrimin tuaj komod, SAZ City Life Hotel, ju përgjigjet çdo dëshire tuaj.

Ju thjesht bëni rezervimin tuaj... Për gjithë të tjerat kujdesemi ne...

Shërbimet e SAZ City Life Hotel:

 • Check-in & check out i menjëhershëm
 • Shërbim Express check-in & check-out
 • Pritje 24 orë
 • Shërbim për transportin e valixheve
 • Orët e shërbimit të mëngjesit në bufe nga 7:00 – 10:15
 • Shërbim i mëngjesit herët (early breakfast service) para orës 7:00
 • Mundësi e shërbimit të mëngjesit në dhomë
 • Ibrik dhe përbërës për kafe/çaj
 • Shërbim mëngjesi apo ushqimi në paketim të veçantë, nëse kërkohet
 • Mundësi për të shtuar krevat për fëmijë
 • Shërbim zgjimi
 • Shërbim dhome (Room service) 24 orë
 • Shërbim i dytë pastrimi (turndown) në darkë (ndryshim peshqirash, heqje e mbulesës së krevatit, zbrazje e koshit të mbeturinave).
 • Shërbimpastrimit kimik – larje-hekurosje (me pagesë shtesë)
 • ZAMOS Restorant, Kafe-Bar
 • SAZ Roof Garden me Kafe, Bar & Restorant (funksionon gjatë periudhës verore)
 • Zgjedhje jastëkësh të llojeve të ndryshme kundër alergjive
 • Sallë shtypi &Sallë Demostrimesh
 • Sallë konferencash me aparate moderne audiovizuale (Wireless - Surround - Digital Sound & Vision Systems by ΥΑΜΑΗΑ)  Mundësi ofrimi tablet Akses falas në internet (Wi-Fi) në ambientet e përbashkëta & në dhoma
 • Televizor me lidhje satellite
 • Spa & Wellness Area (Në ndërtim)
 • Parkim afër hotelit në ambient të mbyllur privat me pagese
 • Shërbim Guest Relations
 • Ambient për ruajtjen e valixheve
 • Fotokopje/fax
 • Shërbim courier
 • Shërbim baby-sitting (nëse kërkohet me pagesë shtesë)
 • Vizitë mjeksore (nëse kërkohet me pagesë shtesë)
 • Shërbim Beauty Refresh me Manicure | Penticure | Coiffure (me pagesë shtesë) Akses për persona me aftësi të kufizuara Sistem i organizuar për manaxhimin e ankesave të klientëve me formular në hyrje të hotelit
 • Zgjedhje e gazetave lokale
 • Zgjedhje e gazetave ndërkombëtare (nëse kërkohet)
 • Shërbim transporti (transfer) nga ose për në aeroport dhe stacionin e autobuzave (nëse kërkohet me pagesë shtesë)
 • Makina me qera (nëse kërkohet me pagesë shtesë)
 • Organizim ekskursionesh (nëse kërkohet me pagesë shtesë)

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!