ΕΛ EN AL

Galeri Fotografish

Ambientet dhe pamjet e veçanta të SΑΖ City Life Hotel të imprintuara me aparat fotografik.

Zgjidhni dhomën që ju përshtatet dhe përjetoni një përvojë unike Hotelling.

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!