ΕΛ EN AL

Mecovo

Ndërtuar në formë amfiteatri në një prehër pyllor, Mecovo ruan me insistim të pandryshuar karakterin e tij tradicional.

Informacion për Mecovon

Model  i një vendbanimi malor, plot jetë gjatë gjithë vitit, ofron bujarisht vizitorëve të tij kaq bukuri që rrallë ndeshen në destinacione të tilla.

Veçanërisht gjatë periudhës së dimrit, fshati ifamshëm vllah, vendlindja e bamirësve të shquar të kombit (Tosicas, Sturnaras, Averof etj) përbën vlerë të qëndrueshme në hartën turistike të Epirit.

Gjysëm i fshehur në mjergull apo mbuluarme mantelin e bardhë prej dëbore ngjan si pikturë që na fton ta shijojmë me të gjitha shqisat tona:

  • Të shikojmë ambiente të mrekullueshme arti dhe kulture që na prezantojnë një traditë të gjallë
  • Të rrugëtojmë në mbretërinë ngjyrë gri të gurit, të zbukuruar me çatitjegullash ngjyrëkuqe dhe nuancat jeshile të natyrës.
  • Të admirojmëbanesat dykatëshe prej guri dhe dyert e rënda druri.
  • Të shuajmë etjen në çezmat e ndërtuara në gur dhe të shijojmë pjatat e famshme lokale.
  • Të mbushemi me energji duke bërë ski në qëndrën e skive të Anilios dhe të Mecovos dhe të gjitha këto afër maleve dhe lumenjve në një mrekulli të natyrës.

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!