ΕΛ EN AL

Shopping

Shopping .... Në kryeqytetin e Epirit

Shopping është me siguri një nga gjërat që do të shijoni gjatë qëndrimit tuaj në Janinë. Qyteti ofron vërtet shumë opsione të cilat do të kënaqin çdo dëshirë me propozime cilësore.

Pranë jush një treg i plotë

Në pedonalen e re në zëmër të qytetit të Janinës, nëkrah të SAZ City Life Hotel, do të gjeni shumë dyqane të mëdha, por edhe dyqane ndërkombëtare me shumë firma të njohura nga dizajner mode të njohur.

Dyqanet me firmat më të njohura ndërkombëtare gjenden në rrugën Harilau Trikupi, Mihail Angjelu & 28 Oktovriu të cilat janë ngjitur me hotelin.

Shumë afër hotelit, në rrugën Averof, përmblidhen disa nga dyqanet më të mira bizhuterie, me krijime unike, që tradicionalisht sjellin qytetin e Janinës në krye të Greqisë, duke i dhënë karakterizimin "Janina: Qyteti i argjendarëve".

Dyqanet ofrojnë krijime unike për çdo shije në flori dhe argjent, por edhe artikuj tradicionale, ndërsa njërëzit gjithmonë të qeshur dhe të sjellshëm janë të gatshëm të bëjnë blerjet tuaja një përvojë të veçantë.

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!