ΕΛ EN AL

Εμπειρίες στα Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα είναι μια πόλη που προσφέρει ποικιλία αποδράσεων, εικόνων και γεύσεων που μαγνητίζουν κάθε επισκέπτη. Υπάρχουν πολλά σημεία στην πόλη όπου σίγουρα θα απολαύσετε πλούσια εδέσματα αλλά και ξεχωριστό περιβάλλον.

Shopping

Shopping

Το shopping είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που θα απολαύσετε κατά την παραμονή σας στα Ιωάννινα. Η πόλη προσφέρει πραγματικά πολλές επιλογές που θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία με ποιοτικές προτάσεις.

Ενημερωθειτε για τις επιλογες →
Προτάσεις Φαγητού

Προτάσεις Φαγητού

Στον περίπατό σας στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και σε μικρή ακτίνα γύρω από το SΑΖ City Life Hotel μπορείτε να επιλέξετε να δοκιμάσετε, σε φιλικούς και προσεγμένους χώρους, είτε την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα είτε διεθνείς γεύσεις.

Ενημερωθειτε για τις επιλογες →
Προτάσεις Διασκέδασης

Προτάσεις Διασκέδασης

Ένταση και κέφι χαρακτηρίζουν τη νύχτα στα Ιωάννινα που σφύζει από ζωή μιας και ο μεγάλος αριθμός των νέων ανθρώπων την κρατούν σε εγρήγορση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ενημερωθειτε για τις επιλογες →
Δραστηριότητες Υπαίθρου

Δραστηριότητες Υπαίθρου

Γνωρίστε τις φυσικές ομορφιές της Ηπείρου μέσα από δραστηριότητες με έμπειρους ξεναγούς, θαυμάστε τοπία που κόβουν την ανάσα και συναντήστε μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ενημερωθειτε για τις επιλογες →

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Αγαπητοί φίλοι,

Στα Greek Hospitality Awards 2019, το SAZ City Life βραβεύτηκε με το χρυσό στην κατηγορία Best Greek Lifestyle City Hotel!

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας.

Best Hotel Lighting

Στα Hotel Design Awards 2017, το SAZ City Life βραβεύτηκε στην κατηγορία Best Hotel Lighting!