ΕΛ EN AL

Sugjerime për Argëtimin

Janina Night

Intesiteti dhe entuziazmi karakterizojnë netët në Janinë,plot jetë dhe gjallëri, falë numrit të madh të të rinjve që mbajnë zgjuar qytetin deri në orët e vona të mëngjesit.

Një pije të qetë apo argëtim pa masë

Qyteti që numëron më shumë se 100 ambiente ngrënieje dhe argëtimiqëndron zgjuar dhe i gjallëruar, në dimër dhe në verë, që herët në mëngjes deri vonë në darkë.

Bars & clubs të panumërt, muzikat live me repertor grek & huaj, pikat alternative piktoreske të qytetit të vjetër, të cilat janë ideale për pijen apo cocktailin tuaj, do bëjnë vizitën tuaj në Janinë arsye për ... të ardhur përsëri!

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!