ΕΛ EN AL

ZAMOS Cafe Bar Resto

SAZ City Life Hotel, në rrugën më qëndrore të Janinës, keni mundësinë që herët në mëngjes deri vonë në darkë, të shijoni një eksperiencë unike shijesh & mikpritjeje në një ambient të dekoruar me esencën e modës & dizajnit.

Për mëngjesin, drekën apo darkën, për një snack të lehtë gjatë ditës, për kafen e shijshme apo aperitivin tuaj, por edhe një natë të veçantë ku do shijoni pijen tuaj apo Cocktail “magjik” të frymëzuar nga Bartenderi i njojtur grek z. Dhimitri Papaioanu.

Rezervimi Online

Pikë takimi & shijeje në zëmër të qytetit.

ZAMOS Café, Bar & Restaurant  me identitetin e tij krejt të veçantë ndodhet në pikën më qëndrore të qytetit të Janinës.

Pjatat dhe shijet speciale të ZAMOS me firmën e Executive Chef Z. Nikita Xatziroumpi, ndërthurin identitetin unik të gastronomisë të zonës së Janinësme shijet e kuzhinës ndërkombëtare & evropiane,dhe ju ofrojnë pjata me elemente gourmet që magjepsin në shije.

ZAMOS Cafe – Bar
ZAMOS Cafe Bar Resto
ZAMOS Cafe Bar Resto
ZAMOS Cafe Bar Resto
ZAMOS Cafe Bar Resto
ZAMOS Cafe Bar Resto
ZAMOS Cafe Bar Resto
ZAMOS Cafe Bar Resto
ZAMOS Cafe Bar Resto
ZAMOS Resto
ZAMOS Cafe Bar Resto
ZAMOS Cafe Bar Resto
ZAMOS Cafe Bar Resto
ZAMOS Cafe Bar Resto
ZAMOS Cafe Bar Resto

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!