ΕΛ EN AL

Dhomë moderne me pamje Liqenin

Të dekoruara me elegancë, dhomat Superior prej 27 m2 janë komode dhe të pajisura me të gjitha objektet e nevojshme për tju siguruar një qëndrim të paharrueshëm në SAZ City Life Hotel.

Rezervoni Tani →
Dhomë Superior me pamje Liqenin Pamvotidha
Dhomë Superior me pamje Liqenin Pamvotidha

Lehtësira & Shërbime

Dhomat Superior disponojnë frigorifer mini bar, kasafortë elektronike, robdishan dhe shapka pambuku, Wi-Fi falas me shpejtësi të madhe, kondicioner me kontroll individual dhe dritare me izolim të lartë me dopjo xhama,por edhe dyshek ekologjik, jorganë me pupla dhe lino cilësore.

Të gjitha dhomat Superior disponojnë ballkon privat.

Shërbime dhome:

  • Shërbim i përditshëm pastrimi të dhomës
  • Shërbim i dytë pastrimi (turndown) në darkë si kontroll shtesë dhome (ndryshim peshqirash, heqje e mbulesës së krevatit, pastrim i koshit të mbeturinave).
  • Shërbim zgjimi
  • Gazeta të përditshme lokale
  • Gazeta të përditshme ndërkombëtare (sipas kërkesës)

Rezervoni Online & Përfitoni çmim më të mirë!

Kompletoni rezervimin tuaj përmes sistemit miqësor të prenotimit online që disponon SAZ City Life Hotel & përfitoni çmim më të mirë. Mos humbni më kohë. Plotësoni formularin më poshtë:

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!