ΕΛ EN AL

Dhomë moderne me pamje Liqenin

Junior Suites harmonizojnë me përsosmëri luksin me elegancën, komoditetin me dizajnin modern. Materialet cilësorë që janë përdorur, krijojnë një harmoni ngjyrash të mahnitshme dhe i japin dhomës një atmosferë të ngrohtë.

Rezervoni Tani →
Junior Suite me pamje Liqenin Pamvotidha
Junior Suite me pamje Liqenin Pamvotidha

Lehtësira & Shërbime

Junior Suites prej 34 m2 disponojnë të gjitha sallon me divan, ballkon privat dhe dyer të mëdha ballkoni, nga njeri mur tek tjetri, për të shijuar sa më mirë pamjen.

Gjithashtu disponojnë frigorifer me mini bar, kasafortë elektronike, robdishan dhe shapka pambuku, Wi-Fi falas me shpejtësi të madhe, kondicioner dhe dritare për izolim të lartë me dopjo xhama, por edhe dyshekë ekologjik, jorganë me pupla dhe lino cilësore.

Shërbime dhome:

  • Shërbim i përditshëm pastrimi të dhomës
  • Shërbim i dytë pastrimi (turndown) në darkë si kontroll shtesë dhome (ndryshim peshqirash, heqje e mbulesës së krevatit, pastrim i koshit të mbeturinave).
  • Shërbim zgjimi
  • Gazeta të përditshme lokale
  • Gazeta të përditshme ndërkombëtare (sipas kërkesës)

Rezervoni Online & Përfitoni çmim më të mirë!

Kompletoni rezervimin tuaj përmes sistemit miqësor të prenotimit online që disponon SAZ City Life Hotel & përfitoni çmim më të mirë. Mos humbni më kohë. Plotësoni formularin më poshtë:

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Të dashur miq,

Në çmimet Greek Hospitality Awards 2019, SAZ City Life fitoi medaljen e flori në kategorinë Best Greek Lifestyle City Hotel!

Ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen tuaj!

Best Hotel Lighting

Në çmimet Hotel Design Awards 2017, SAZ City Life fitoi medaljen në kategorinë Best Hotel Lighting!