ΕΛ EN AL

Meeting & Conference

Συνδυάστε την παραμονή σας στην πόλη των Γραμμάτων & των Τεχνών και για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις.

Για τις επιχειρηματικές σας εκδηλώσεις μικρότερης κλίμακας το SAZ City Life Hotel διαθέτει meeting room που φιλοξενεί έως και 15 άτομα προσφέροντας όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, ενώ η σύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων με τον απόλυτα προηγμένο τεχνολογικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό και την ευέλικτη διαρρύθμιση αποτελεί τον ιδανικό χώρο για επαγγελματικές συναντήσεις και εταιρικές εκδηλώσεις.

Meeting & Conference

Άμεση και λειτουργική, η αίθουσα συνεδριάσεων και πολλαπλών χρήσεων του ξενοδοχείου μας μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 60 άτομα, με διαφορετική διαρρύθμιση ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης.

Το φιλόξενο περιβάλλον του ξενοδοχείου προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για μια ποικιλία εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων γιορτών, επίσημων δείπνων, συνεστιάσεων, εκθέσεων μόδας, δειγματισμούς προϊόντων κλπ.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του ξενοδοχείου μας εγγυώνται την επιτυχία κάθε εκδήλωσής σας από το σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωσή της προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων και ένα ευρύ φάσμα επιλογών μενού.

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Αγαπητοί φίλοι,

Στα Greek Hospitality Awards 2019, το SAZ City Life βραβεύτηκε με το χρυσό στην κατηγορία Best Greek Lifestyle City Hotel!

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας.

Best Hotel Lighting

Στα Hotel Design Awards 2017, το SAZ City Life βραβεύτηκε στην κατηγορία Best Hotel Lighting!