ΕΛ EN AL

Shopping

Shopping ... Στην Πρωτεύουσα της Ηπείρου

Το shopping είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που θα απολαύσετε κατά την παραμονή σας στα Ιωάννινα. Η πόλη προσφέρει πραγματικά πολλές επιλογές που θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία με ποιοτικές προτάσεις.

Δίπλα στα πόδια σας μια πληρέστατη αγορά

Στον νέο κεντρικό πεζόδρομο στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων, δίπλα από το SAZ City Life Hotel,  θα συναντήσετε αρκετά μεγάλα καταστήματα αλλά και διεθνή πολυκαταστήματα με πολλές επώνυμες ετικέτες μεγάλων οίκων μόδας.

Τα υποκαταστήματα των πιο γνωστών ετικετών διεθνώς βρίσκονται στην Χαριλάου Τρικούπη, Μιχαήλ Αγγέλου & 28ης Οκτωβρίου δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο.

Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, στην οδό Αβέρωφ, συγκεντρώνονται μερικά από τα κορυφαία κοσμηματοπωλεία των Ιωαννίνων με δημιουργίες που παραδοσιακά φέρνουν την πόλη στην κορυφαία θέση στην Ελλάδα, δίνοντάς της τον χαρακτηρισμό "Ιωάννινα: η πόλη των Αργυροχρυσοχόων".

Τα καταστήματα διαθέτουν ιδιαίτερες δημιουργίες για κάθε γούστο σε χρυσό και ασήμι αλλά και παραδοσιακά είδη ενώ οι άνθρωποι γελαστοί κι εξυπηρετικοί είναι έτοιμοι να κάνουν τις αγορές σας μια ξεχωριστή εμπειρία.

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Αγαπητοί φίλοι,

Στα Greek Hospitality Awards 2019, το SAZ City Life βραβεύτηκε με το χρυσό στην κατηγορία Best Greek Lifestyle City Hotel!

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας.

Best Hotel Lighting

Στα Hotel Design Awards 2017, το SAZ City Life βραβεύτηκε στην κατηγορία Best Hotel Lighting!