ΕΛ EN AL

Τοποθεσία

Είστε στο κέντρο της πόλης. Το SAZ City Life Hotel βρίσκεται στην συμβολή των κεντρικών οδών της 28ης Οκτωβρίου και της Πλατείας Πύρρου της κεντρικής πλατείας της πόλης των Ιωαννίνων.

Μέσα στον εμπορικό ιστό και στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα σας και τα ψώνια σας ή να περπατήσετε στα παραδοσιακά σοκάκια που σας οδηγούν στην παλιά πόλη - αγορά και στην κεντρική πύλη της Καστροπολιτείας των Ιωαννίνων δίπλα απο την λίμνη Παμβώτιδα.

Μια μαγική διαδρομή...

Πώς θα φτάσετε στα Ιωάννινα

Η πρόσβαση στα Ιωάννινα πλέον γίνεται αρκετά γρήγορα από την ανάπτυξη του οδικού δικτύου.

Μέσω της Εγνατίας οδού απέχει μόλις 2 ώρες (261 χλμ) από τη Θεσσαλονίκη, ενώ στο άμεσο μέλλον από την Αθήνα θα απέχει 3,5 ώρες (420 χλμ) μέσω της Ολυμπίας οδού μέχρι την Πάτρα και στη συνέχεια μέσω της Ιονίας οδού από την Πάτρα έως τα Ιωάννινα.

(Για την τμηματική ολοκλήρωση των οδικών αξόνων μπορείτε να συμβουλευτείτε τους ακόλουθους συνδέσμους www.neaodos.gr & www.olympiaodos.gr για την ακριβή παράδοση όλων των εκκρεμών τμημάτων προς κυκλοφορία εντός του 2017).

Μπορείτε, επίσης, να έρθετε με το ferry boat ως την Ηγουμενίτσα αν ταξιδεύετε από κάποιο νησί του Ιονίου ή από την Ιταλία και από εκεί να συνεχίσετε οδικώς μέχρι τα Ιωάννινα σε λιγότερο από 40 λεπτά.

Αεροπορικώς μπορείτε να έρθετε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων King Pyrros από την Αθήνα με δύο πτήσεις σε καθημερινή βάση και στο άμεσο μέλλον θα εξυπηρετούνται και άλλα δρομολόγια στον αναβαθμισμένο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Η Ήπειρος επίσης εξυπηρετείται με πυκνά αεροπορικά δρομολόγια εσωτερικού & εξωτερικού και από το αεροδρόμιο του Ακτίου στην Πρέβεζα το οποίο απέχει απο την πόλη των Ιωαννίνων 50 λεπτά.

Awards

Best Lifestyle City Hotel

Αγαπητοί φίλοι,

Στα Greek Hospitality Awards 2019, το SAZ City Life βραβεύτηκε με το χρυσό στην κατηγορία Best Greek Lifestyle City Hotel!

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας.

Best Hotel Lighting

Στα Hotel Design Awards 2017, το SAZ City Life βραβεύτηκε στην κατηγορία Best Hotel Lighting!